Selecteer een pagina

Over ons

Wie zijn wij?

Het Pakhuis van Dikkenberg is een soort dorpswinkel à la een oude ‘winkel van sinkel’. Iedereen moet zich hier thuis en welkom voelen. Het moet de mensen nieuwsgierig maken wat er nu weer in de schappen ligt en het is helemaal niet erg als mensen binnenkomen om alleen even rond te kijken; want een volgende keer zullen zij zich herinneren dat hetgeen ze dan zoeken bij Het pakhuis van Dikkenberg verkrijgbaar is. De winkel is namelijk echt van alle markten thuis.

Assortiment

Het assortiment zal zeker per seizoen wisselen, maar vaak is er elke twee weken wel weer wat nieuws in de winkel te vinden en het loont dan ook de moeite om regelmatig even binnen te komen. Wij kopen groot in en dat maakt dat wij voor leuke prijzen kunnen verkopen.

Rondsnuffelen

De winkel, waar het heerlijk rondsnuffelen is, is met name gespecialiseerd in damesmode, beenmode, fashion en woonaccessoires, wenskaarten, speelgoed, allerhande huishoudelijke artikelen, hobbyspulletjes,  kraamkadootjes en brocante.

Klanttevredenheid staat bij Het pakhuis van Dikkenberg hoog in het vaandel. Heeft u toch nog vragen, klachten of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

[A /]